Оселедцевий торт з простих магазинних вафельних коржів. Жоден гість не піде, не попросивши цей рецепт

Цей оселедцевий торт прикрасить будь-який стіл, а своїм цікавим смаком він цілком може замінити традиційну "шубу".
Інгредієнти:
  • Корж (вафельний, 6-7 штук, 100 г) - 1 пач.
  • Оселедець (солоний, філе, близько 200 г) - 1 шт
  • Печериці - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (дві шт.) - 200 г
  • Морква - 300 г
  • Майонез (бажано домашній) - 200 г
  • Сир твердий (будь-який, але можна ще додати 30 г пармезану) -100 р
  • Зелень (будь-яка улюблена) - 1 пуч.
Приготування:
  1. Першим ділом філе оселедця і одну цибулину подрібнюємо в блендері (можна, якщо добре постаратися, і в ручну).
  2. Потім подрібнюємо в блендері обсмажені з другою цибулиною гриби, а потім і відварену моркву.
  3. Сир можна натерти на середній тертці.
  4. Тепер збираємо наш торт.На перший вафельний корж викладаємо половину отриманої маси. Зверху покриваємо його майонезом і накриваємо другим коржем.
  5. На другий корж накладаємо подрібнені обсмажені гриби з цибулею (також половину), теж покриваємо майонезом (майонез ми робимо вдома самі) і накриваємо наступним коржем.
  6. На третій корж йде морква (половина її), так само покрита майонезом.
  7. Повторюємо ці шари ще раз. Верхній морквяний шар, змащений майонезом, щедро посипаємо сиром, а потім прикрашаємо зеленню.
  8. Даємо настоятися протягом не менше 1-3 годин, можна і на ніч в холодильнику.
Приємного апетиту!

Related Posts
Previous
« Prev Post