Іранські вчені прийшли до висновку, що авокадо зменшує ризик виникнення діабету.
![](https://ukr.media/static/ba/aimg/3/7/1/371632_1.jpg)
Іранські вчені прийшли до висновку, що авокадо зменшує ризик виникнення діабету. Згідно з проведеним дослідженням, цей фрукт позитивно впливає на прояви метаболічного синдрому, високого рівня глюкози і "поганого" холестерину.
Група експертів проаналізувала близько 130 більш ранніх наукових праць про цілющі властивості авокадо.
![](https://ukr.media/static/ba/aimg/3/7/1/371632_2.jpg)
З'ясувалося, що люди, які регулярно вживають авокадо, менше схильні до ризику утворення тромбів, розвитку ракових клітин, проблем зі здоров'ям серця і судин, підвищеного тиску, ожиріння, діабету.
Також споживання авокадо корисне і для зору.
У авокадо міститься лютеїн і зеаксантин - речовини, які борються з дистрофією сітківки ока.
Увімкніть цей продукт в свій раціон.