Дуже смачна закуска! Відмінний рецепт маринованої скумбрії!

Що необхідно: Передає: «Абзац ».



  • скумбрія – 2 шт;
  • цибуля ріпчаста – за смаком;
  • вода – 250 мл.;
  • гвоздика – 6 шт;
  • перець (горошком) – за смаком;
  • перець (мелений) – 1/3 ч. л;
  • коріандр – 1 щіпка;
  • сіль – 2 ч. л;
  • цукор – 0,5 ч. л;
  • олія соняшникова – 2 ст. л;
  • оцет яблучний – 2,5 ст. л.


Приготування
1. Скумбрію почистити, порізати на шматочки.
2. Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип’ятити 1 хв. на повільному вогні.
3. В кінці влити оцет.
4. Остудити.
5. Цибулю порізати півкільцями.
6. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.
7. Залишити краще на добу маринуватися.
Смачного!

Related Posts
Previous
« Prev Post