Лікарка: “Такого не було ніколи і здавалося, що ніколи не може бути! … У Харкові, в міській клінічній лікарні, на добу залишили хворих з С0VID – 19 без медперсоналу.”

Допис киянки Наталії Яремчук. Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. Передає: «Абзац ».


"Новини дня. 

У Харкові, в міській клінічній лікарні, на добу залишили хворих з СОVID - 19 без медперсоналу. Взагалі. Без спостереження, без маніпуляцій, без допомоги. Такого не було ніколи і здавалося, що ніколи не може бути! Просто за два дні звільнилося сім медпрацівників. Одночасно. Хто у відпустку, хто на лікарняний, з подальшим звільненням. Ні доплат, ні умов роботи, ні допомоги від влади. Чи то ще буде. Всі чекають, коли заходів вилікує коронавірус в Німеччині і почнуть розносити красиві рекламні пакети з продуктами всередині і клятвеними обіцянками, що нарешті-то все стануть жити добре і медична допомога в Харкові буде краще, ніж в Німеччині.

У мережі збирають гроші на трансплантацію печінки дівчинці. Доньці двох лікарів. Потрібно зібрати два мільйони гривень. Це рахунок приватної клініки. Цю операцію буде проводити видатний український хірург Олег Котенко, якого вигнали з Інституту Шалімова нібито за хабар і відсторонили від тих унікальних операцій, які виконати міг тільки він. Тепер він працює в приватній клініці. І ми збираємо гроші для цієї приватної клініки, щоб врятувати дитину.

Державі Україна не потрібен був унікальний хірург в державній медицині. Держава буде ставити низькопробні шоу і платити співакам, акторам, їх стилістам і однокласникам, яких Ви вибрали до парламенту. А хірургам не буде. Ось тільки батькам дівчинки тепер потрібно зібрати два мільйони ....

Кабінет міністрів знову підняв питання про апарат «Новатор», який з їх точки зору є апаратом ШВЛ. З їх точки зору! Тільки ось ці апарати, які називаються «Новатор», це не ШВЛ. Це дещо самостійно з підручних матеріалів на Укроборонпрому ще навесні, в поспіху, тому що потрібно було звітувати про «дієвих заходів» по ​​боротьбі з СОVID - 19. І тоді ж, навесні, українські анестезіологи зайняли принципову позицію, що не гробити людей цим лайном. А ось зараз, коли грошей немає, апаратів ШВЛ немає, а хворі раптом з'явилися - про це чудо оборонпрому раптом згадали ...

Популярне: Важливо! Смешко йде – прозвучала потужна заява. “За що нам все це?”

Коли вам принесуть гречку, зошити, канцелярське приладдя, цукор, картоплю - ну все те, чим купують Ваші голоси, то попросіть у добавок автомобільний насос. Тому що, якщо дійсно раптом захворієте, то від автомобільного насоса толку буде більше, ніж від «Новатора». Візьмете разом з гречкою в лікарню, а медики там розберуться. Якщо буде кому розбіраться ... Тому що коли не виходить врятувати - це одне ... А коли зверху будуть змушувати рятувати лайном - це інше ...

При такому тотальному знищенні державної медицини і тотальному знищенні і приниженні медпрацівників - збирати гроші на лікування за кордоном або у хороших лікарів, але в приватних клініках, доведеться в соцмережах. Так що, заводите по кілька акаунтів разом з банківськими картками ... І думайте про те, хто винен. Медпрацівники, які «клятву давали, хабарі беруть, дипломи купили ...» або ті, хто ставить на коліна всю вітчизняну медицину і позбавляє Вас елементарної допомоги. Ну на медпрацівників бруд лити простіше ... Складніше включити мізки. 

Між справжнім апаратом ШВЛ і «Новатором» така ж прірва, як між операцією в художньому фільмі і реальної операцією в лікарні.

Джерело



Related Posts
Previous
« Prev Post