Шмигаль зустрівся з головою Євроради: українці не змогли їх розрізнити. Фото "клонів"

Напередодні засідання Ради Асоціації Україна-ЄС прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із президентом Європейської ради Шарлем Мішелем. Передає: «Абзац ».


Глава уряду виклав відповідні кадри на своїй сторінці у Twitter

 (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Шмигаля і Мішеля назвали "клонами".

Шмигаль висловив надію, що засідання ради буде сприяти прогресу в процесі інтеграції України і Європейського Союзу. Однак українців більше зацікавила зовнішня схожість політиків, про що вони написали в коментарях до посту у Twitter. Користувачі пожартували про те, що "стався збій у матриці".

Коментатори пожартували про "збій у матриці".

Сам Шмигаль не залишився осторонь у цій комічної ситуації і підтвердив свою схожість із Мішелем. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Зустрівся зі схожим за духом президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Поділилися очікуваннями від майбутнього засідання та обговорили перспективи подальшої роботи", – написав прем'єр.

У масках схожість менш помітна.

Деякі користувачі Facebook не відразу змогли зрозуміти, хто є хто на фото. Коментатори написали, що Шмигаль і Мішель дуже схожі зовні і подібні на братів.

Популярне: "Заради пів мільйона доларів катували всю сім'ю". У Києві судді підіграли озброєній банді

Українці не відразу змогли відрізнити двох політиків.
Користувачі соцмереж назвали їх дуже схожими.
Шмигаль підтвердив свою схожість із Мішелем.
Про зустріч Шмигаль написав у Twitter.

Як повідомляв, лідер німецької партії Християнсько-демократичний союз і можливий наступник Ангели Меркель на посаді канцлера Армін Лашет заявив, що його країна повинна підтримати Україну на її шляху до інтеграції з Євросоюзом.

Джерело


Related Posts
Latest